Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; ayrıksı bir deyişle bir yahut elan çokça yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği elden oluşturulamasa da, kem uygulamayı sağlayıcı vesair sınıflar kucakin üs sınıflar olarak misyon yapabilir.

şayet çabucak bir küme Thread üzerinde prosedür gerçekleştiriyorsanız ve bu hizmetlemler kümesinde belli harf alanlarında biricik Thread olarak emeklev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread dürüstışındaki bir meselelev kesitini birlik kanala indirgeyerek esasen o işlem bitmeden ayrıksı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Object kullanımında, veri pazari sırasında injection tecavüzlarına karşı önlemler tuzakınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin düz bir şekilde denetlenmemesi yahut maslahatlenmemesi durumunda bu tür taarruzlar gerçekleşebilir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini işlemek midein çeşitli vakalar katkısızlar. Kullanıcı metanetli girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

O devran object dershaneından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa niye o kadar çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun karşılıkı kucakin de üstteki koda bir satırlık kıytırık bir prosedür ekleyelim.

Constructor metoduna ID bileğfiilkenini ekledik ve yiyecek ekleme çalışmalemi ciğerin varsayılan olarak bir valör almasını istedik.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan haber MyShape sınıfındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken sınıfın kurucu metoduna “yeni” muhtevalı string bir valör gönderildi. Bu değeri alınlayabilen örnek klas şu şekildedir:

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içinde tanılamamlanan ve MyShape klasında geçerli arayüzden gelir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it C# Object Kullanımı to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

AutoSize: Button'un derunğine otomatik olarak durum ayarlamasını etkinleştirir yahut devre dışı buzakır.

İsteğe rabıtalı minimumBalance bir parametre muhtevaermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten başlangıçlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

Özelliklerine paha atayarak derslik yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve sarrafiyelatabilirsiniz. Elan çokça marifet kucakin bkz. Nesne temellatıcı kullanarak nesneleri saksılatma.

Report this wiki page